Parcare Aeroport Otopeni
Parcheaza in siguranta, la 3 min de aeroportul Otopeni

Parcheaza in siguranta, la 3 min de aeroportul Otopeni


5 pasi simpli pentru a parca in siguranta, la 3 minute distanta de aeroportul Otopeni.

Parcarea Oviale Parking – Parcare pe Termen Lung Otopeni Bucuresti, din Strada Garii Balotesti 26, Otopeni, este doar la 3 minute distanta de Aeroportul International Henri Coanda, oferind clientilor nostri peste 350 de locuri de parcare pentru autoturisme si microbuze. Aici veti putea lasa masina dumneavoastra in siguranta stiind ca ati parcat pe termen lung intr-un loc care va garanteaza ca la intoarcere veti gasi masina exact asa cum ati lasat-o.

Iata cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii parcurgeti pentru a parca masina in parcarea pe termen lung de la aeroportul Otopeni, Oviale Parking:

Rezervarea locului de parcare online.

Intrati pe site-ul nostru si selectati datele si orele necesare pentru intrarea si iesirea din parcare. Va rugam sa nu uitati ca trebuie sa ajungeti la aeroportul Henri Coanda cu doua ore inainte de decolarea avionului, deci aveti in vedere acest aspect atunci cand faceti rezervarea locului de parcare pe termen lung la Oviale Parking, la venire. De asemenea va rugam sa nu uitati ca la intoarcere va trebui sa treceti de toate formalitatile administrative necesare in aeroport, deci inregistrati ora corecta pentru a ridica masina din parcarea pe termen lung, Oviale Parking.

Navigarea catre locatia parcarii prin apasarea butonului Waze sau Google maps de pe site-ul nostru.

Odata ce ati facut rezervarea pentru parcare aeroport Otopeni, Oviale Parking, veti primi pe email confirmarea rezervarii locului de parcare pe termen lung impreuna cu indicatii legate modul in care puteti ajunge la parcare. Nimic mai simplu! In mesajul primit pe email gasiti harta pe care este amplasata parcarea iar la o simpla atingere a locului in care se afla parcarea pe telefonul dumneavoastra se va deschide aplicatia pe care o folositi pentru harti care va va duce catre parcarea pe termen lung de la aeroportul Otopeni, Oviale Parking.

O data ajunsi la parcare, este nevoie doar sa va apropiati de bariera si se va deschide.

In momentul in care ajungeti la parcare camerele de citire a numarului de inmatriculare va vor permite accesul in parcare si vor trimite semnalul catre bariere care se vor ridica pentru a va lasa sa intrati in parcare. Nimic mai simplu! A…, aproape uitasem, veti primi un mesaj SMS pe numarul de telefon pe care l-ati inregistrat cand ati facut rezervarea pentru parcare pe termen lung. In acest mesaj veti gasi instructiuni privind modul in care se va face transferul din parcare catre aeroport si de la aeroport catre parcare, la intoarcere.

Parcati masina si soferul nostru va va prelua.

Imediat ce ati parcat va rugam sa sunati la numarul de telefon pe care l-ati primit in mesajul SMS iar soferul nostru va fi acolo in maxim 10 minute pentru a va prelua din parcare si a va duce la aeroportul Bucuresti, Otopeni. Pastrati numarul de telefon pentru ca la intoarcere veti fi preluati dupa ce veti apela acelasi numar de telefon, ca sa beneficiati de transport gratuit la parcare. Foarte important de mentionat este ca serviciul de transfer  gratuit gratuit se face de la parcare la aeroport si inapoi indifferent de ora la care ajungeti la parcare pe termen lung sau aterizati la aeroport, iar pretul de parcare este foarte ieftin. 

La iesirea din parcarea pe termen lung de la aeroportul Otopeni, Oviale Parking.

Ajunsi in parcare Otopeni nu mai ramane decat sa va asigurati ca ati facut plata parcarii. Daca ati platit online, puteti pleca din parcare Otgopeni imediat. Daca nu ati platit online, la parcare gasiti un chiosc de plata la care puteti plati parcarea conform tarifului pe termen lung, fie numerar sau cu cardul. Iesirea din parcare se face pe la barierele de iesire, camarele de citire a numarului masinii va vor identifica si vor comunica barierei sa se ridice in cazul in care s-a facut plata parcarii. Nu mai ramane decat sa va uram ‘Drum bun’ si sa va spunem ca va asteptam cat mai curand la parcarea pe termen lung de langa aeroportul Henri Coanda Otopeni, Bucuresti.

SumaSuna NavigheazaNavigheaza Mersi sus