Parcare Aeroport Otopeni
Oviale Parking  Parcare aeroport Otopeni automatizata si digitalizata.

Oviale Parking Parcare aeroport Otopeni automatizata si digitalizata.


La Oviale Parking – Parcare pe termen lung la aeroportul Otopeni, am dorit sa facem experienta parcarii masinii clientilor nostri cat mai comoda si fara efort, incat dumneavoastra sa va bucurati de calatoria sau vacanta planuita in conditii de liniste stiind ca ati parcat masina in siguranta. Parcarea Otopeni Oviale Parking este o parcare smart, o parcare inteligenta care va recunoaste imediat de cum sositi. Tariful de parcare este ieftin iar transportul gratuit.

Probabil va intrebati prin ce se defineste parcare in Otopeni, Oviale Parking?

- modalitatea de rezervare si plata intuitiva online a locului de parcare este unica printre parcarile pe termen lung de la aeroportul Otopeni. Sistemul de parcare este astfel conceput incat sa fie interactiv, sa comunice eficient si sa va faca parcarea cat mai comoda. Totul este digitalizat si automatizat pentru ca dumneavoastra sa parcati fara efort.

- accesul in parcare in baza numarului de inmatriculare al masinii se face prin intermediul camerelor de citire a numarului de inmatriculare eliminand astfel nevoia imprimarii unui cod de acces sau a unei rezervari. Detaliile rezervarii locului de parcare sunt stocate online in baza noastra de date la care noi avem acces pentru a avea evidenta clara a locurilor si a timpului de parcare.

- deoarece avem deschis non-stop, parcarea este dotata cu paza 24/7, camere video cu vedere pe timp de noapte si iluminata integral. Stim in orice moment ce se intampla cu masina dumneavoastra la o simpla aruncare a privirii pe monitorul din incinta parcarii. Un plus de siguranta il ofera si asigurarea noastra auto impotriva calamitatilor sau in cazuri de forta majora.

- in cazul in care plata s-a facut online, la intoarcerea din calatorie iesirea din parcare se face la fel de usor si fara efort ca intrarea, doar prin apropierea masinii de bariera de iesire din parcare. Sistemul de citire a numarului de inmatriculare functioneaza perfect pe timp de zi si pe timp de noapte astefel incat sa permita iesirea imediata a masinii din parcarea Otopeni, Oviale Parking.

SumaSuna NavigheazaNavigheaza Mersi sus