Parcare Aeroport Otopeni
Folosind parcarea pe termen lung Oviale Parking zbori fara griji!

Folosind parcarea pe termen lung Oviale Parking zbori fara griji!


Vacanta fara griji!

Cu totii asociem aeroporturile cu preturile ridicate, fie ca vine vorba de cafeaua extraordinar de scumpa pe care o savuram asteptandu-ne ora de imbarcare, sau sandwich-ul club cu salata schimbata la culoare pe margini, pana la locurile de parcare din incinta aeroportului Henri Coanda, Otopeni, despre care nu suntem siguri niciodata cat costa sau pe ce perioada sunt disponibile. 

Stiati ca diferenta de pret dintre parcarea masinii dumneavoastra pe o durata de 21 de zile la parcare aeroport  Henri Coanda si parcare aeroport Otopeni, Oviale Parking, va poate duce dus-intors la Roma? Da, este adevarat, parcarea pe termen lung de la aeroportul Otopeni este de cateva ori mai ieftina decat cea de langa aeroport.

Parcarea Otopeni pe termen lung Oviale Parking  nu este o parcare ca multe altele in care v-ati lasat masina de nenumarate ori. Oviale Parking este o parcare pe termen lung complet automatizata incepand cu site-ul de pe care faceti rezervarea, trecand prin sistemul de bariere dotat cu camera de citire a numarului de inmatriculare, pana la chioscul de plata din incinta parcarii unde puteti plati serviciul de parcare numerar sau cu card. Si inca un amanunt foarte important…, parcarea se poate plati online in momentul rezervarii. Platind online serviciul de parcare pe termen lung sunteti siguri ca gasiti locul de parcare disponibil numai pentru dumneavoastra indiferent de ora la care ajungeti. In plus, parcarea pe termen lung Oviale Parking de la aeroportul Otopeni va ofera transport gratuit pana la aeroport si inapoi, indiferent de ora la care plecati sau va intoarceti din calatorie.Preturile de parcare sunt foarte competitive si reflecta tarifele de parcare afisate. 

Situata la doar 3 minute de aeroportul Otopeni, parcarea aeroport Henri Coanda Oviale Parking va ofera avantajele de care beneficiati la parcarea din aeroport, dar nu si pretul, cu atat mai mult, economisiti bani pentru a planui urmatoarea vacanta. Faceti o alegere inteligenta si veniti cu masina personala cand plecati in vacanta ca sa o parcati la Oviale Parking, parcarea pe termen lung din Otopeni. 

SumaSuna NavigheazaNavigheaza Mersi sus